Het perfecte bad voor jouw badkamer vind je bij Megadump.com

Ben je van plan om je badkamer te verbouwen of op zoek naar een nieuw bad? Dan ben je bij Megadump.com aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een ligbad, vrijstaand bad, bubbelbad of whirlpool, bij ons vind je het grootste assortiment in Tiel, Dalen, Wormer en Eindhoven. Onze verkoopspecialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Ligbad, vrijstaand bad of bubbelbad: Wat past bij jou?

Voordat je een bad kiest, zijn er verschillende zaken om te overwegen. Wat voor model badkuip wens je? Een vrijstaand bad, een hoekbad of een rechthoekig model? Ga je voor een 1-persoons ligbad of toch een 2-persoons ligbad? En wat voor extra’s moet je bad hebben? Wil je een bubbelbad of whirlpool? Of wil je je badkraan in de rand verwerken voor een strakke look? En dan is er natuurlijk nog de vraag hoeveel geld je maximaal wilt uitgeven.

Professioneel advies van onze badkamerspecialisten

Zoals je ziet, zijn er nogal wat afwegingen bij de keuze van een bad. Maar geen zorgen, onze badkamerspecialisten staan voor je klaar om je te helpen bij deze keuzes. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Ligbaden, hoekbaden, bubbelbaden: wij bezorgen door heel Nederland!

Heb je een keuze kunnen maken en wil je een bad bestellen? Dan hoef je je geen zorgen te maken over het transport. Wij bezorgen namelijk door heel Nederland. En als je bestelling groter is dan €150,-, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Zo heb je je nieuwe bad snel en veilig in huis voor een scherpe prijs.

Megadump.com: Jouw badkamer- en tegelspecialist

Naast baden, vind je bij Megadump.com ook een groot assortiment aan tegels, toiletten en douches. Alles wat je nodig hebt voor je badkamer is bij ons op voorraad in onze showroom. Kortom, Megadump.com is jouw badkamer- en tegelspecialist. We zien je graag in een van onze showrooms in Tiel, Dalen, Wormer of Eindhoven. Tot snel!