Megadump Tiel

Welkom bij Megadump Tiel:

Jouw tegel- en badkamerspecialist

Megadump Tiel is de plek waar je moet zijn voor al jouw behoeften op het gebied van badkamers en tegels. Of je nu op zoek bent naar een nieuw toilet, een moderne douche of de perfecte badkamertegels, wij hebben het allemaal in onze showroom in Tiel. En het beste? Je kunt ook eenvoudig online bestellen!

Badkamertegels bij Megadump Tiel

Woon je in de omgeving van Geldermalsen, Beneden-Leeuwen, IJzendoorn of Tiel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor jouw nieuwe badkamertegels. Als tegelspecialist bieden wij een breed assortiment aan kwalitatieve tegels tegen zeer scherpe prijzen. En mocht je niet in de buurt wonen, dan sturen we je graag enkele monsters van onze badkamertegels toe. Zo kun je, waar je ook woont, voordelig badkamertegels kopen bij Megadump Tiel.

Sanitair van topkwaliteit

Naast badkamertegels zijn we bij Megadump Tiel ook gespecialiseerd in sanitair. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douchegoot, een stijlvol badkamermeubel of een comfortabel bubbelbad, bij ons vind je het allemaal. We begrijpen hoe belangrijk het is om tevreden klanten te hebben. Daarom kun je altijd rekenen op onze uitstekende service, of je nu iets koopt in onze showroom of online bestelt.

Bezoek onze showroom in Tiel

Heb je tijd en wil je ons aanbod met eigen ogen bekijken? Dan nodigen we je uit om eens vrijblijvend langs te komen in onze showroom in Tiel. Hier kun je op je gemak rondkijken en inspiratie opdoen voor jouw badkamer. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze. We zien je graag bij Megadump Tiel!

Complete badkamerrenovatie of nieuwe set badkamertegels?

Of je nu op zoek bent naar een complete badkamerrenovatie of simpelweg een nieuwe set badkamertegels, Megadump Tiel staat voor je klaar. Met onze combinatie van kwaliteitsproducten, scherpe prijzen en uitstekende service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden de deur uitloopt. Kom eens langs of bekijk ons aanbod online. We helpen je graag bij het realiseren van jouw droombadkamer!

Route naar Megadump Tiel


Contact

Megadump Tiel

Lutterveldweg 4
4005 LD Tiel
0344 – 621186
info@megadumptiel.nl
www.megadumptiel.nl

Openingstijden Tiel

Maandag09:00 – 17:30
Dinsdag09:00 – 17:30
Woensdag09:00 – 17:30
Donderdag09:00 – 21:00
Vrijdag09:00 – 17:30
Zaterdag09:00 – 17:00
ZondagGesloten

De Badkamer- & Tegelspecialist

Voor elk budget een badkamer

Wij staan voor je klaar bij Megadump Tiel

Heb je een vraag?

Onze verkoopspecialisten in Tiel helpen je graag verder. We streven ernaar om je binnen 1 werkdag van een passend antwoord te voorzien.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam